Redan augusti, men snart slut

Okej, snart tre månader sen som jag skrev sist. Jag har tänkt väldigt många gånger att jag ska blogga, men det har verkligen varit fullt upp med allt. Men nu passar jag på :)

Sist jag bloggade så var det två veckor kvar till flytt. Nu har vi bott på nya stället i snart två och en halv månad, och det känns jättebra! Vi trivs i området, det känns lugnt och det känns helt enkelt rätt. Skönt att man känner så och inte tvärtom :)

Jag har även hunnit fylla 26, vi har varit i Ullared och shoppat, Kolmårdenbesök, Julie har fyllt ett år, och förra veckan kom vi hem från Cypern :)
Cypern tänkte jag skriva ett eget litet inlägg om. Det har blivit några småutflykter däremellan också :)

Vi har grejat en del hemma. Billys rum är färdigt. Före och efter bilder tänkte jag också skulle få bli ett eget inlägg. Förebilder finns på datorn och efterbilder på mobilen.. Målat tak, golvlister, bakom element, garderobsdörren och tapetsering har den renoveringen bestått av. Vi har även bytt ut alla innerdörrar i hela huset och dörrfoder på övervåningen. Det blev så mycket bättre! Innan var det bruna fula dörrar, nu är det vita spegeldörrar. Och så har jag betsat trösklarna på övervåningen också. Samma bets blir det i trappan när vi väl ska fräscha upp den.

På utsidan och vi tagit bort alla buskar som var mot husväggarna. Där har vi nu istället lagt småsten och bytt ut kanstenarna. Det är vi nöjda med :) Vi ska byta ut sjöstensplattorna som ligger på framsidan till finare plattor.

Just nu håller jag på med Julies rum. Taket är målat två gånger, så en gång kvar. Golvlisterna började jag måla igår. Sen när det lilla projektet är klart ska vi vänta lite innan nästa projekt tar fart, förutom kamin som ska installeras snart i vardagsrummet. Där blir nästa projekt har vi kommit överens om. Det känns inte alls mysigt! Vita väggar, vilket jag inte är så förtjust i. Jag vill gärna ha lite mörkare, typ nån mörkgrå och möjligtvis en fondvägg.

Imorgon ska jag börja jobba igen - och barnen ska börja dagis! Billy har haft ett upehåll sedan sista maj så han tycker det är jättekul att börja igen. Jag har haft mest ångest för Julies skull. Hon är fortfarande så liten, min lilla böna. Det känns jättejobbigt! Det kommer säkert gå jättebra. Vi har haft inskolning ons-fre förra veckan och idag. I fredags gick jag ifrån efter en timma, vid 10, och skulle hämta upp vid 12. Då sov Julie och det hade gått bra. Hon äter inte jättebra än men det ändras snart hoppas jag. I onsdags när Julie somnade efter lunch vid 12 så sov hon till 15.30!! Så trött. Då hade vi iofs kommit hem från cypern natten innan och var iväg en timma för lite info 9.30 (på tisdagen). 
Hon började gå strax innan ettårsdagen och började gå mycket bättre nere i Cypern på vårat hotellrum. Perfekt inför dagis. Förra veckan blev det även skopremiär och det har gått väldigt bra och hon har lärt sig bra att gå i skorna :) Jag har haft semester nu i två veckor och imorgon drar det igång igen. Och då ska barnen lämnas tidigt på dagis. Jag har fått ett ändrat schema så istället för att ha börjat 11 imorgon så börjar jag 6.15, så Christian får lämna. Det som är bra med nya schemat är att jag slutar vid 16 nästan varje pass och stängar nästan aldrig förutom helgerna jag jobbar. Det negativa är att det blir så tidiga mornar på dagis.. Igår insåg jag även att helgerna har blivit bytta. Var helt inställd på att vara ledig till helgen men såg att jag ska jobba. Så nu blir det andra helgerna framöver.

Nej nu ska jag ta och dammsuga så det är klart innan jag ska hämta mina älsklingar kl. 14. Idag fick jag gå iväg vid 10 och komma tillbaka vid 14. Hoppas det har gått bra :) Billy har klarat sig så bra så det är bara Julie som jag har varit med, men självklart kollat till Billy också ♥