Back to reality

Har sett att det inte blev så bra med den nya designen jag böt till, men det får fixas när jag drar igång datorn. (Om man ser i originalversion på mobilen).


Igår kom jag tillbaka helt till jobbet. Jag har ju jobbat varannan helg, fredag-söndag sen i december, men igår blev första dagen på mitt ordinarie schema. Tänk vilket pirr i kroppen jag fick av att sluta klockan 16!! 😁 När jag var på vvs-avdelningen (innan jag gick på mammaledighet) så hade jag 75% och jobbade bara kväll. Nu har jag fått heltid (kassa/kundtjänst) och det är SÅ mycket bättre tider. Både dag och kväll. Nu är det min jobbarhelg och idag slutade jag 20.30.

Förra helgen hade vi en lugn och skön helg. På lördagen åkte vår lilla familj till Stora holmen i Örebro. Kollade på lite djur och lekte. Innan åt vi mat och köpte med godis från Hemmakväll som vi åt på kvällen framför en film som man fick med när man köpte lösgodis.
Kan tillägga att både på Stora holmen och när vi kommit hem så blev det pokémonjakt 😅 Billy har blivit helt inne i det. Han spelar det på våra telefoner och kollar på Pokémon på Netflix. Det blir en hel del promenader med detta och det är ju positivt! 

På söndagen mötte vi upp Josefin, Erik och barnen vid Fresh food för att inta lite mat. De hade pratat om en god buffé som de har haft på helgerna. Har haft var det ja. Tyvärr hade de inte kvar den, så det fick bli annan mat där istället. Sallad fick det bli för min del.

Efteråt tog vi oss mot Kumlasjön. Pojkarna skulle bada, men Billy avstod då han inte var så sugen på det. Kanske nästa gång! Där träffade vi också Tony, Linda och Ellinor 🌸
På eftermiddagen åkte vi till mina föräldrar och där blev vi bjudna på god mat.

Igår var det två veckor kvar till flytt! Det är dags att packa lite mer. Men det mesta som är opackat är sånt vi använder. Kanske passa på att rensa kläder? Vi ska till Ullared om tre veckor så då är det väl lika bra 😎 onödigt att släpa med sånt som inte används. 

Idag är en "stor" dag. Idag det nämligen sista dagen med nappen för Billy. Inte en dag för sent, haha! Han la den själv i soporna imorse (den skulle väck innan jag skulle till jobbet hade jag bestämt), men sen hade han varit där och gömt den i sin säng 😄 men sen fick den hamna i soporna igen efter att mammi klippt lite i den. Nu kommer han säkert att börja prata bättre + att tänderna växer ner och blir fina.

Julie börjar också få sin femte tand! Tror jag skrev att den andra där uppe  (tand nummer fyra) var på väg ner. Den har nu kommit ner en del och så är det en till där uppe som börjat titta ut. Så kul! Hon dreglar mycket nu med.. och bits! Haha hon både bits och rivs/nyps. När jag säger aj så kollar hon på mig med sån rolig min. Jag tror hon vet vad hon gör och att det är för att jäklas. Som att hon väntar in på att jag ska säga åt henne 😁


Här tog jag en bild när Julie sov, där har tanden kommit ner lite, men nu är det ännu mer 😊


Nej nu måste jag sova så jag orkar upp till jobbet imorgon. 10-18.30 väntar lördag och söndag, sen ledig måndag.