Älsklingar


Bilden ovan är från idag. När vi kom hem efter att ha hämtat Billy på dagis så la jag fram picknickfilten, tog med lite leksaker och så satt vi där en stund och myste och busade. Idag har det varit tiktigt varmt ute! När jag hämtade Billy så var dom ute. De flesta barn gick i t-shirt, några i linne. Billy hade inte bara t-shirt utan även långärmad och fleecetröjan över!! Direkt när jag mötte han så tog jag av både fleecen och den andra tröjan. Väl hemma blev det byte till shorts för oss alla tre. Julie har på sig shorts som Billy hade när han var liten. Det är ett av få plagg som jag sparat ifrån han. Det är ändå fina, coola shorts som passar alla. Kommer ihåg att de var en favorit jag hade till Billy.
För några veckor sen gick vi över till storlek 80 för vår lilla böna. Stora tjejen, som ändå är så liten! Tand nummer fyra har börjat titta fram också. De två första (nere) kom strax innan hon blev sex månader. Tror det var samma vecka eller däromkring. Sen har det kommit ner en där uppe, och nu även den andra framtanden. 

Julie sover sen en stund tillbaka. Hon var supertrött och somnade nästan när Christian tog på henne pyjamas. Hon somnade i vagnen och sov ute en liten stund innan vi drog in henne. Billy har somnat även han i sin säng. Han gick och la sig och sen ropade han att jag skulle läsa bok. Så då satte jag mig i hans säng och så blev det två böcker :) så mysigt att läsa! Dock så blir jag alltid trött och gäspar en del under läsningen.
Ingen av oss har tänt fönsterlamporna så vi sitter här i mörkret. Endast tv:n och datorn som lyser upp. Idag bloggar jag från datorn, det känns bättre! Passar på när jag ändå hade den igång.